Kulturpåske 2016 - FjaltringFoto

FjaltringFoto.dk
Gå til indhold

Hoved menu:

2016
Kulturpåske i Fjaltring 2016
Skærtorsdag 2016 åbnede den helt store kuturevent i Fjaltring. Samtidig var det et af fire "Torsdage i Fjaltring", hvor Fjaltring holder åben, primært for at sætte fokus på købmanden.

Her er nogle videoklip fra de fleste af arrangementerne, og jeg beklager jeg ikke nåede dem alle


Tuskær
Den permanente samling havde åben med mulighed for at fordybe sig i husets store bibliotek, og nyde den stor og unikke kunstsamling
Tuukkaaq Teatret
Teatret havde den permanente samling åbent, og om eftermiddagen kunne man opleve introduktion til masker og maskedans, præsenteret af Raider Nilsson og Erni Poulsen
Fjaltring påskeudstilling
- en ca. 40-årig tradition med de samme fem lokale kunstnere, Anders Bune, Aase Michel, Astrid Bildsøe Andersen, Tom Andersen og Gunnar Gregersen.
Frida Gregersen
Fjaltring påskeudstilling - i år var Frida Gregersen gæsteudstiller. Hun er opvokset i Fjaltring og er fotograf. Det var da også en fotoudstilling hu præsenterede, - en meget personlig fortælling fra hendes barndom i Dybe.
Fjaltring Trans Lokalarkiv
- udstillede i Borgerhuset. Her havde Arkivleder Svend Erik Olsen åbent et par timer hver eftermiddag, hvor der var samlet en del af arkivet arkivalier, fortrinsvis billeder.
Påskeudstillingen i Fjaltring forsamlingshus
- er nu er ved at være en tradition, da man nu har arrangeret det forfor tredje gang.  I år var der 12 udstillere
Min Landsby
Heino fra firmaet med APPen "Min Landsby"
© Jens Erik Villadsen - mail@vestjyder.dk
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu